Основни цели

• Да бъдем лидери в областта на решенията за управление на изхода и печата на документи

• Да зададем еталон при поддръжката за клиентиЗа нас

Commquest GmbH е създадена през 1997 във Виена, Австрия. От 2003 спецализираме в печатни и печатно-свързани технологии.

Commquest поддържа процеса от решението през имплементацията до интеграцията за своите клиенти. Ние предлагаме експертиза в областта на управлението на документи, управлението на входящите данни, управлението на изхода и отпечатването.

Решенията и услугите на компанията се използват при транзакционен печат, промяна на шаблоните на документите, онлайн представяне на извлечения и фактури и интегриране на уеб процеси, което позволява на компаниите по-добро инвестиране на ресурси в печатната и документална инфраструктура.

Commquest също така помага на компаниите да автоматизират своите печатни процеси. Като използваме нашият опит в консултирането и внедряването, предоставяме цялостно решение за печат, разработено така че да удовлетворява Вашите специфични нужди, без преференции към специален доставчик. Хартиените и електронни документи могат да бъдат изработени и доставени по-бързо, с по-малки разходи и в съответствие със заложените процеси.

Клиентите на Commquest са в областта на телекомуникациите, производството, доставката на услуги, електронната търговия и ИТ сектора.


От 2009 Commquest GmbH има подразделение в България - Коммкуест България ООД.